voordelige woonverzekering

Alle verzekeringen onder een dakje

Heb je ook zoveel spullen en kan je het allemaal niet meer bijhouden wat je nou precies verzekerd hebt? Het is dan slim om al je verzekeringen onder één dakje te brengen. Als je allemaal verschillende verzekeringen hebt dan kan het moeilijk zijn om het overzicht te bewaren. Daarnaast ben je misschien een stukje goedkoper uit als je alle verzekeringen bij een partij onderbrengt. We vertellen je graag wat meer over de belangrijkste verzekeringen die er op dit moment zijn.

Iedereen heeft een WA-verzekering nodig

WA staat voor wettelijke aansprakelijkheid. Deze verzekering treedt in werking als je schade toebrengt aan iemands eigendommen bijvoorbeeld. Over het algemeen het bijna iedereen in Nederland een WA-verzekering. Dit is handig omdat iedereen verzekerd is en eventuele schade op de verzekering van een andere persoon verhaald kan worden. Het kost bovendien niet veel om goed verzekerd te zijn voor wettelijke aansprakelijkheid.

Heb je een woonhuis? Dit zijn de belangrijkste verzekeringen

Als je een huis gaat kopen of gaat huren dan komen er weer nieuwe verzekeringen aan het licht, verzekeringen die soms noodzakelijk zijn en andere die je gewoon goed op je gemak kunnen stellen. Denk bijvoorbeeld aan een inboedelverzekering. Deze verzekering dekt alle schade die aan de inboedel van je huis aangericht kan worden. Daarnaast is er een voordelige woonverzekering beschikbaar waarmee je ook het hele huis kunt verzekeren.

Verzeker ook je vervoersmiddelen bij dezelfde partij

Zoals genoemd is het handig om al je verzekeringen bij dezelfde partij te hebben. Ook als je vervoersmiddelen goed verzekerd moeten zijn dan kun je deze bij dezelfde partij aanmelden. Als je deze verzekering combineert met andere dekkingen dan kun je wellicht voordeel behalen, neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Comments

(0 Comments)

Your email address will not be published. Required fields are marked *