dentalmatch

DentalMatch

Wat doet DentalMatch?

DentalMatch kun je zien als een soort uitzendbureau of ook wel bemiddelingsbureau op het gebied van tandheelkundige zorg. Bij de onderneming bemiddelt men tussen opdrachtgevers en kandidaten, waarbij het zowel om korte, tijdelijke contracten als om langdurige werkrelaties kan gaan.

Voor wie is DentalMatch?

DentalMatch is er voor werkgevers in de tandheelkundige sector die op zoek zijn naar gekwalificeerde en enthousiaste medewerkers. Dit kunnen grote of kleine tandartspraktijken zijn, maar ook allerlei andere ondernemingen die zich met tandheelkundige zorg bezig houden, zoals toeleveranciers van mondzorgpraktijken.
Anderzijds is het bedrijf er voor gediplomeerde professionals in de branche die op zoek zijn naar een (nieuwe) baan. Je kunt hierbij denken aan: mondhygiƫnisten, tandartsen en tandartsassistenten.

Hoe DentalMtch werkt

DentalMatch beschikt over het beste van twee werelden: zo heeft men niet alleen ruime ervaring met het recruiten van kandidaten, maar is er tevens kennis en ervaring binnen de tandheelkundige zorg in huis. Deze combinatie binnen het kleine team zorgt ervoor dat er flexibel en met kennis van zaken gewerkt wordt. Je kunt je inschrijven als kandidaat door het inschrijfformulier in te vullen en te verzenden, waarna snel contact met je wordt opgenomen, of je kunt telefonisch of per mail een afspraak maken. Wanneer je in de toekomst in aanmerking komt voor een vacature, wordt je vooraf voorbereid op het gesprek met de opdrachtgever. Als opdrachtgever kun je je wensen kenbaar maken en vervolgens wordt de vacature al binnen een dag op de website gezet. Daarnaast wordt deze ook via social media gedeeld en wordt hij online op vacaturebanken geplaatst. Naar aanleiding van het functieprofiel kunnen er ook eventueel geschikte kandidaten uit het netwerk benaderd worden.