Hoe belangrijk is de inname van voldoende omega 3 volgens carebynature.nl?

Care by nature heeft zich verdiept in de invloed op het lichaam bij een te lage inname van omega drie in het lichaam. Wat zijn de risico’s of de gevolgen. Wat merk je aan het lichaam? En belangrijker nog wat kan je eraan doen? Zij hebben supplementen ontwikkeld die je lichaam sterker maken in het gehalte van omega drie.

Wat bevordert het in het lichaam?

Een voldoende mate aanwezig in het lichaam van omega drie is heel belangrijk. Het beïnvloedt meerdere dingen in het lichaam op een positieve manier als er voldoende van is ingenomen. Hart- en vaatziektes komen vaak voor en kunnen ook zeker voorkomen bij mensen met een laag omega drie gehalte. De juiste hoeveelheid omega drie zorgt voor een normale werking van het hart, het juiste vetgehalte in het bloed en een normale en goede bloeddruk.

Het beïnvloedt de hersenfunctie omdat de stof een belangrijke bouwsteen is in de hersenen. Het is ook goed voor de instandhouding van de normale hersenfunctie. Het functioneren van je netvlies wordt ook beïnvloed door de omega drie gehalte in je lichaam. Je merkt nu dus al dat er veel beïnvloed wordt door de omega drie.

Ook voor de zwangere vrouwen zitten er vele voordelen aan voor zowel jou als de baby in de buik. De hersenen van de baby worden ook positief beïnvloed door deze inname. Het is belangrijk dat je extra omega drie neemt bovenop de normale dosis als je zwanger bent. Mede omdat de baby hier ook van profiteert. Let wel op er is altijd een maximale dosering die je mag van 5000 mg.

Waar zitten deze stoffen allemaal in?

De stof omega drie of de vetzuren die je lichaam nodig hebben vind je voornamelijk in vette vis. In principe blijkt uit onderzoek dat je twee keer per week vette vis zou moeten eten voor een voldoende gehalte van omega drie. Niet iedereen eet dat omdat ze het of gewoon niet doen of omdat ze niet zo van vis houden. Dan wordt het namelijk best lastig, ook als je vegetarisch bent kom je zeker niet aan die waarden.

Daarom is het belangrijk om dan supplementen met deze voedingsstof te nuttigen. Deze vullen deze waarden dan aan zonder dat je die vis moet eten. Je hoeft jezelf daar dan niet voor te dwingen en je krijgt zeker weten voldoende omega drie binnen om een positieve invloed op het lichaam te hebben.

Hoe werken de supplementen bij carebynature.nl?

De supplementen vind je op carebynature.nl. Hier hebben ze diverse varianten ervan. Je kunt zelf kijken welke manier van supplementen innemen jij het fijnst vindt. Ze hebben een normale pilletjes variant of ze hebben een siroop variant. Als je niet zo van pilletjes houdt en liever een siroop neemt dan kan dat ook.

Twijfel je of je voldoende stoffen binnenkrijgt en overweeg je die supplementen te bestellen? Dan kun je ook op de website een zelftest kopen. Deze test geeft aan in hoeverre jouw omega gehalte goed is volgens de norm.

Comments

(0 Comments)

Your email address will not be published. Required fields are marked *