Mondkapjes bestellen en u betaalt geen btw

Op dit moment betaalt u over mondkapjes geen btw en als u mondkapjes bestellen gaat, dan is dit dus een ideale kans. Mondkapjes zijn al niet erg duur, maar met deze regel worden ze nog betaalbaarder en kunt u er een aantal inslaan voor u en uw gezin. Vanaf 1 juni 2020 zijn we verplicht om mondkapjes te dragen in het openbaar vervoer, omdat afstand houden daar niet mogelijk is. Door uw mondkapjes te bestellen voor u en uw gezin, bent u op elke situatie voorbereid. Het goede nieuws is dat u mondkapjes ook erg goed online kunt bestellen.

Online uw mondkapjes bestellen

Bij een online winkel bestelt u uw mondkapjes gemakkelijk en in uw eigen tijd. U heeft niet te maken met openingstijden en wachtrijen en momenteel zijn mondkapjes eigenlijk altijd op voorraad. Gaat u uw mondkapjes bestellen online, dan kunt u dat per 10 stuks tot en met 1000 stuks doen, al naar gelang uw behoefte. Hoe meer u bestelt, hoe lager de prijs per mondkapje wordt. Let er wel even op dat de mondkapjes die u bestelt voldoen aan de medische voorschriften en dat ze van goede kwaliteit zijn. Een webwinkel zal daar altijd duidelijk over zijn.

Hoeveel mondkapjes heeft u nodig?

Eén ding die u dus goed in overweging moet nemen is hoeveel mondkapjes u bestellen gaat. Te veel, en u komt met een overschot te zitten en te weinig en u betaalt te veel per kapje. U kunt dit uitrekenen door te kijken naar de regelmaat waarmee de mondkapjes moeten worden vernieuwd. En dan zijn er een aantal regels.

  • Een mondkapje moet na 4 uur intensief gebruik vervangen worden en na maximaal 8 uur niet-intensief gebruik.
  • U moet het mondkapje vervangen als deze nat is.
  • Als u in het mondkapje niest, moet deze vervangen worden.
  • Wegwerp mondkapjes vervangt u na elk gebruik, dus dat kan na 5 minuten al zijn.

Op de website van Podobrace vindt u mondkapjes in grote aantallen!

Wat moet u nog meer weten over mondkapjes bestellen?

U kunt verschillende soorten mondkapjes bestellen. De meest gangbare zijn de wegwerp mondkapjes. Deze zijn goedkoop en u schaft ze in grote getalen aan. Er zijn ook stoffen mondkapjes te koop. Deze wast u zelf elke keer na gebruik en kunt u dus opnieuw omdoen. Het is dan wel belangrijk dat u deze mondkapjes wast op 60 graden. Een ander aspect waar u rekening mee moet houden is het aantal lagen stof. De beste mondkapjes hebben 5 lagen, en dat zijn dan meestal ook de mondmaskers die door de medici worden gebruikt. Standaard mondkapjes hebben 3 lagen stof en deze zijn voor mensen in normale situaties prima.

Plaats uw bestelling, de volgende dag in huis

Door uw mondkapjes te bestellen bij een webwinkel heeft u ze snel in huis. Vanaf dat moment bent u zeker van een goede bescherming. Zo lang u zich aan de regels houdt en de voorschriften opvolgt, bent u door het mondkapje optimaal beschermd. Ga dus nu uw mondkapjes bestellen, zodat u overal op bent voorbereid.

Comments

(0 Comments)

Your email address will not be published. Required fields are marked *